Blackberry Playbook and BB10 Audio and Video Apps

Download the latest Audio and Video Apps for Blackberry 10 and the Blackberry Playbook. You can get Shazam, Soundcloud and many more.

If you have any questions or concerns with installing BAR Files to your Blackberry Playbook feel free to comment below and one of our staff members will assist you. Please make sure the first thing you do is install the essential software and watch our videos HERE.

TVsporedi for Playbook and Blackberry 10

Download

TVsporedi for Playbook and Blackberry 10

« Playbook Audio and Video « Downloads
AttributeValue
Version2.19
Request an Update
Please Wait...
UpdatedMarch 3, 2013
Installs99 times
CategoryPlaybook Audio and Video

Description

Aplikacija za vse, ki bi radi hitro in učinkovito spremljali TV spored.
Aplikacija TVsporedi ponuja možnost ogleda sporedov za 60 domačih in tujih kanalov, ki jih lahko spremljamo pri nas. V nastavitvah aplikacije lahko izberemo, katere programe želimo prikazati, uporabna je tudi možnost ročnega razvrščanja programov, tako da jih lahko razporedimo v vrstni red, ki ga uporabljamo na domačem TVju.
V podrobnostih vsebine lahko vidimo vse možne podrobnosti o vsebini (naslov, žanr, čas predvajanja in opis). Nastavimo si lahko opomnik za izbrano vsebino, ki se shrani v Google koledar. Možno je tudi pošiljanje podatkov o izbrani vsebini svojim prijateljem s pomočjo elektronske pošte, SMS, MMS in vseh ostalih programov za pošiljanje različnih vsebin, ki so nameščeni na mobilni napravi.
Za lažjo navigacijo pa so podprte tudi kretnje (gestures), s katerimi je zelo olajšano premikanje med vsebinami in dnevnimi sporedi TV programov.
Na voljo pa je tudi widget za prikaz trenutnih vsebin direktno na vašem domačem zaslonu.
Eng: TV Guide application for all TV programs in Slovenia.

Post review

Rating

3
1 total
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Previous
  • No reviews.
Next
Current template: single.php