Medical

Anti-stres maser

Download

Anti-stres maser

« Medical « Downloads
AttributeValue
Version1.00
Request an Update
Please Wait...
UpdatedJanuary 1, 1970
Installs121 times
CategoryMedical

Description

Anti-stres maser je program, ki z oddajanjem vibracij pomaga pri lajšanju vrste težav. Najbolj uporaben je pri odpravljanju simptomov stresa ter pri lajšanju bolečin, kot so zoboboli, glavoboli, bolečine v vratu in podobno. Na trgu je namreč veliko število stimulatorjev, ki z mikro elektro šoki na izbranih akupresurnih točkah zmanjšajo bolečine pri skoraj vseh vrstah bolezni. Gre za medicinsko potrjeno metodo zdravljenja, vendar so take naprave drage, pa še nimamo jih vedno pri roki.
Anti-stres maser uporablja prilagojeno metodo, ki z vibriranjem stimulira akupresurne točke. Res je, da učinek ni tako učinkovit, kot pri napravah z elektro šoki, vendar pa program prepozna ritem dihanja (vdih in izdih) in prilagaja ritem vibriranja. S pomočjo resnonančnih učinkov uporabnik med masažo čuti tresljaje po celem telesu, kar blagodejno vpliva na splošno počutje, testi pa so pokazali, da je uporaba programa še posebej učinkovita pri odpravljanju glavobolov in težav v hrbtenici.
Uporaba je preprosta. Uporabnik se udobno uleže na ravno podlago, čim bolj umiri dihanje, telefon pa si namesti na točko, kot je prikazano na sliki. Priporočamo, da telefon položite direktno na kožo, ker bo tako učinek vibracij boljši. Če program uporabljate prvič, vam svetujemo uporabo tretmaja dolžine ene minute, kasneje pa lahko uporabite tudi daljše. Med sproščanjem z masažo bodite ves čas na miru, ker samo tako lahko program sledi vašemu dihanju in prilagaja ritem in jakost vibracij.
Pri uporabi programa pa morate biti pazljivi. Če med masažo čutite bolečine, se slabo počutite ali čutite glavobol, nemudoma prenehajte s tretmaji. Pri določeni vrsti bolečin tresljaji niso priporočljivi, zato morate program Anti-stres maser uporabljati pazljivo in se v takih primerih raje posvetujte s svojim zdravnikom.
Trenutna različica programa omogoča tri osnovne tretmaje in enega univerzalnega, ki ni časovno omejen in je namenjen eksperimentiranju. Človeško telo ima namreč 84 akupresurnih točk in s stimulacijo vsake od njih lahko dosežemo neverjetne učinke. Zdravljenje s tresljaji je nedvoumno bolj zdravo od tablet, ali drugih kemijskih pripomočkov.

Recent changes:
v1.00: First release.

Post review

Rating

3
1 total
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Previous
  • No reviews.
Next
Current template: single.php