Magazine and Newspapers

Gazeta Express Mobile

Download

Gazeta Express Mobile

« Magazines & Newspapers « Downloads
AttributeValue
Version1.3
Request an Update
Please Wait...
UpdatedJanuary 1, 1970
Installs147 times
CategoryMagazines & Newspapers

Description

Gazeta e përditshme Express, është produkti i parë dhe kryesor i kompanisë MediaWorks, që ka hyrë vrullshëm në diskursin publik në Kosovë, duke botuar artikuj relevantë, të hulumtuar mirë, dhe opinione autoritative.
Profesionalizmi i gazetës Express është vërejtur edhe jashtë Kosovës. Express është përmendur si burim i besueshëm i informatave gjatë raportimit të mediave botërore nga Kosova. New York Times, Time, The Economist, Associated Press, Reuters, etj, u janë referuar – dhe vazhdojnë t’iu referohen – artikujve dhe fotografive të botuara në këtë gazetë.

Prej 20 Nëntor, 2008 është lançuar edhe produkti i ri i MediaWorks, ExpressOnline që është një kombinim i gazetës dhe portalit online. Është ndryshe nga gazetat tjera online, sepse ka një imazh dhe përmbajtje më kualitative.
Kolumnistët më të respektuar në Kosovë, shqyrtojnë temat më të debatuara dhe interesante në Kosove dhe Botë, në ExpressOnline.
ExpressOnline është shndërruar në një ndër websajtet më të vizituara shqiptare, që lexohet në 107 vende të botës.

Përmbajtja e ExpressOnline përditësohet brenda 24 orëve, çdo dite, nga 20 gazetarët qe punojnë ekskluzivisht për gazetën online dhe nga gjithë pjesa tjetër e stafit te gazetës Express.

Express nuk ndalet…

———————————————————————————————

Gazeta Express is a newspaper published in Pristina.

Express daily newspaper is the first product of MediaWorks, Republic of Kosovo, a new media company founded in 2004 by a group of Kosovo’s senior editors and journalists.

Express has rapidly entered into public discourse in Kosovo, providing relevant and well-researched articles and authoritative opinion pieces.

Professionalism of Express was noted abroad as well – during the first year of publishing, global media brands such as NY Times, Time magazine, The Economist, Associated Press, etc. have all referred to daily Express pieces and photos in their coverage of events in Kosovo.

Content rating: Everyone

Post review

Rating

2.5
1 total
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Previous
  • No reviews.
Next
Current template: single.php