Education

Mitt Schema (skolschema)

Download

Mitt Schema (skolschema)

« Education « Downloads
AttributeValue
Version1.2.2
Request an Update
Please Wait...
UpdatedJanuary 1, 1970
Installs137 times
CategoryEducation

Description

Mitt Schema är den smartaste appen för att visa dina skolscheman; den underlättar åtkomsten till Nova Softwares WebViewer.
Appen kan bara visa dina skolscheman ifall din skola publicerar sina scheman med hjälp av Nova Software.

En stor fördel med Mitt Schema är att den inte behöver en nätuppkoppling för att visa dina scheman. Man kan ladda ner de när man har tillgång till en Wi-Fi nätverk och få de sparade i mobilen om man nu inte vill att det ska kosta någonting.

Man behöver inte längre oroa sig för att skolan inte ska vara med i den listan som finns över skolorna. Mitt Schema ger möjligheten att lätt och smidigt lägga till sin egen skola i listan. Man får även chansen att skicka skolans namn till mig så att jag lägger till det i appens nästa version. Då behöver man alltså inte vänta tills appens nästa version släpps.

Appen behöver ditt personnummer för att visa dina personliga scheman ifall din skola ger ut sådana. Appen låter dig då lägga lösenord på Inställningar-sidan, så att ingen annan kommer åt dina personliga uppgifter.

Appen kan även påminna dig när det är dags att ladda ner schemana på nytt för att inte missa någonting. Tiden kan du bestämma själv.

Det var allt om min app. Jag hoppas att ni gillar den.
Jag blir oerhört tacksam ifall ni klickar på reklamerna för att stödja mig och ge mig motiv för att göra nya och ännu bättre appar i framtiden! 🙂

Recent changes:
– en ny version i engelska
– problemet med texternas färg i de äldre Androidversionerna fixades

Post review

Rating

3
1 total
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Previous
  • No reviews.
Next
Current template: single.php