Education

Are you a student or teacher? We have the latest educational apps for your classroom and for learning. We support all Android Phones and Tablets.

Click on the title of this section to expand the list and show you every app in our system!

Fakte

Download

Fakte

« Education « Downloads
AttributeValue
PublisherShpendMorina
Version1.0
Request an Update
Please Wait...
UpdatedFebruary 25, 2016
Installs0 times
CategoryEducation, Entertainment, Communication
Tagsfacts

Description

Ky është një aplikacion i thjeshtë
Bota jonë është një vend i mahnitshëm, ka kaq shumë gjëra interesante dhe madje edhe e pabesueshme, që ndoshta ju nuk i dini kjo është arsyeja pse u krijua ky aplikacion.

Post review

Rating

3.5
1 total
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Previous
  • No reviews.
Next
Current template: single.php