Social Media

Piadoboz

Download

Piadoboz

« Social « Downloads
AttributeValue
Version1.0
Request an Update
Please Wait...
UpdatedJanuary 1, 1970
Installs199 times
CategorySocial

Description

Ez a cucc jól jöhet kocsmázás során, főleg, ha az adott helyen asztalszámla van. A Piadoboz alkalmazás lényege, hogy feljegyezheted, hogy mit ittál, és az mennyibe kerül Neked.
Működése pofon egyszerű. Ha rányomsz a Sör/Bor/Rövid/Koktél ikonokra, egy ablak ugrik fel, amiben megadhatod, hogy milyen italt rendeltél, illetve mennyit, és mennyibe kerül. Mentés után már csak az italoddal kell törődnöd. 🙂
A kassza nézetben megtalálod az eddigi munkád, tételesen felsorolva. Az elemekre kattintva törölheted őket. A menüből pedig nézetet válthatsz, összesítheted az azonos nevű elemeket, típusonként. Alul pedig a végösszeget olvashatod.
Ha vége az estének, akkor a kasszában az “OK” gombra nyomva kiposztolhatod teljesítményed Facebook-ra, amihez akár saját kommentárt is írhatsz. Például, hogy kivel és hol voltál. Posztolás után “bezárul a doboz” és láthatod a statisztikát, azaz az eddig fogyasztott italok összes mennyiségét és árát. A statisztika a fő képernyőről is elérhető, mégpedig a menüből. Ezzel “bezártad” a piadobozt, és a számládat is. A következő hozzáadott ital már új számlára (dobozba) megy.
Az “Igyak még?” alatt pedig választ kaphatsz a kérdésre!

Jó szórakozást, és kellemes kocsmázást a haverokkal 🙂

Ötleteket, kritikát és a bugreportokat szívesen fogadom

Post review

Rating

3.5
1 total
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Previous
  • No reviews.
Next
Current template: single.php